Het festivalseizoen is al een tijdje geleden van start gegaan. Toch willen wij voor de zekerheid een lijstje meegeven voor dingen die je echt nodig kunt hebben tijdens – en na – een weekendfestival. Dus: bekijk hieronder ons lijstje en check of jij hier al aan had gedacht!

11713657_10153471409154609_5367577232271649362_o

1. Outfits
Maar natuurlijk niet te veel outfits! Denk aan goede basics – truitje lange mouwen, vest, cardigan, bloesje. Door de items goed af te wisselen, kun je verschillende outfits aan, terwijl je niet veel hoeft mee te nemen. Wil je variëren? Gebruik dan simpele accessoires, zoals statement-kettingen voor de dames of voor de heren een goede zonnebril. Waar ga je shoppen? Denk aan America Today voor basics met goede kwaliteit en IkHebEenBril voor de tofste zonnebrillen!

America Today_Tent

2. Goede festival tent!
Zo eentje die niet uit elkaar valt als je dronken over je tent heen struikelt. En zo eentje waar wel echt meerdere personen inpassen. Hoe kom je daaraan? Door mee te doen aan het Fiesta del Sombrero en kans te maken op een festivaltent van America Today!

beer-pong-Mark-Comon-Getty-Images-e1366443290743

3. Beerpong
Waarom heb je dan nog niet gedacht aan je eigen beer-pong set? Super leuk om te spelen bij de tent, tussen de sets door maar ook midden in de nacht!

4. Powerbank
Portable opladers zijn echt essentieel. Hoe laat je anders de wereld weten dat jij op het gruwelijkste festival van het jaar staat?

5. Kom op tijd!
Fashionably late is niet helemaal de bedoeling bij weekendfestivals. Waarom? Laatkomers eindigen ergens met een onaangename plek, ver van de WC’s en douches vandaan. Voorkom dit en kom dus op tijd.

d59007235b_1430481020_EN-BLIJKT-ER-NUL-KOMMA-NUL-WC-PAPIER-TE-ZIJN__list-noup

6. WC papier
Over toiletten gesproken – zelf een rol meenemen is geen overbodige luxe!

7. Oordoppen
Het zou zonde zijn als een paar dagen feesten leidt tot permanente gehoorschade. Denk dus aan oordoppen. En nee, dit is niet voor sukkels. Hier lees je het belang.

8. Flessendoppen
Wil jij niet de hele tijd betalen voor water? Zorg er dan voor dat je flessendoppen in je zak hebt zitten zodat je water kunt bijvullen en bewaren.

shutterstock_257016979-600x400

9. Recover pakket met oneindig veel vitamientjes
Je moet natuurlijk ook goed voor jezelf gaan zorgen na zo een weekend. Denk aan een festival recover pakket. Je kunt er bijvoorbeeld een bestellen in de SuperFood Centre – of winnen tijdens ons Fiesta del Sombrero!