Je gaat voor het eerst op jezelf wonen en brengt alle spullen vanuit je ouderlijk huis over naar je nieuwe kamer. Jouw koffers zullen volgepakt zijn met kleding, boeken en een bij elkaar gespaarde uitzet, maar het keukengerei ontbreekt nog. Je bent nieuw in de wereld van het keukengerei, maar zeker van je aankoop; dat wil je wel zijn. Maar waar begin je? Als het aan Chef Check ligt, zit je met déze tips goed!

De perfecte dag in je nieuwe stekje begint natuurlijk met een goed ontbijt. Waar de ene student iedere dag vers brood op tafel heeft staan, behoort het doen van boodschappen niet tot een van de meest geliefde hobby’s van de ander. Ligt het brood er al een dagje langer? Zonde om weg te gooien! Een van de dingen die je nodig hebt wat het keukengerei betreft, is een broodrooster. Een broodrooster voorkomt namelijk niet alleen dat al je oude boterhammen in de prullenbak verdwijnen, omdat een broodrooster ze weer knapperig maakt, maar deze zorgt er ook voor dat jij jezelf kan voorzien van de lekkerste tosti’s. Echt? Echt! Broodroosters zijn namelijk nog vele malen handiger dan je op voorhand misschien had bedacht, want ook is je potentiële broodrooster geschikt als broodrooster voor tosti’s.

Het belang van goed keukengerei

Indien je een goed geroosterd broodje óf een lekkere tosti wilt, is de kwaliteit van het keukengerei van groot belang. Waar het nog best lastig kan zijn om de kwaliteit van een broodrooster op voorhand zélf te onderzoeken, is het gemakkelijker als de uitslag al voor je klaarligt. Chef Check vergelijkt keukenmateriaal, zodat jij zeker weet dat je goed zit wat je nieuwe aanwinst betreft.

Het beste broodrooster

Grote kans dat we het er allemaal over eens zijn dat er weinig dingen vervelender zijn dan een aangebrande boterham, omdat je broodrooster niet van de juiste kwaliteiten voorzien is. Schaf je de Princess Broodrooster Croque Monsieur aan, dan weet je zeker dat je goed zit. Dit broodrooster is namelijk als beste uit de test gekomen, waardoor een aangebrande boterham niet zo snel voor zal komen. De Princess Broodrooster Croque Monsieur beschikt over maar liefst acht verschillende standen, is eenvoudig schoon te maken én heeft een handige ontdooifunctie, waardoor óók je bevroren boterhammen erin kunnen. Echter kan de behuizing erg heet worden, dus zorg ervoor dat je er – met de slaap nog in je ogen – je handen niet aan verbrandt. Naast de verschillende standen waarover het broodrooster beschikt, het eenvoudig kunnen schoonmaken ervan en de ideale ontdooifunctie, beschikt het rooster ook nog eens over de welbekende tostiklem. Zo hoef je niet én een broodrooster, én een tosti-ijzer aan te schaffen, maar beschik je gelijk over beide. Twee vliegen in één klap, toch? Eetsmakelijk!