Verhuis jij naar een andere studentenstad voor je studie? Dan kan het kiezen voor een kamer, studio of appartement goed uitkomen! Maar hoe start je je zoektocht naar de ideale studentenkamer?

Een studie wordt niet altijd aangeboden in de directe omgeving. Vaak ligt de keus tussen: urenlang te reizen met het openbaar vervoer of op kamers te gaan in jouw nieuwe studentenstad.

Wat betekent Kamernet voor mij?

Bij Kamernet zijn er veel studentenhuizen op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Start jouw zoektocht naar jouw ideale studentenkamer en kom rechtstreeks in contact met jouw toekomstige huisgenoten.

Wat kun jij doen om jouw zoektocht definitief te starten?

  • Aanmelden

Meld je gratis aan om het aanbod van de studentenkamers te bekijken. Wekelijks worden er honderden kamers, studio’s en appartementen geplaatst en is de kans dus groot dat jij snel en eenvoudig jouw nieuwe huisgenoten ontmoet!

  • Zoekfilters

Gebruik de handige zoekfilters om zo een overzicht te krijgen van alle kamers die voldoen aan jouw woonwensen. Wil jij bijvoorbeeld een kamer van minimaal 12m2? Of wil je advertenties bekijken die huisdieren ook toelaten? Het kan ook zijn dat je liever naast het centrum wilt gaan wonen. In de kaartweergaven kun je gemakkelijk zien welke woningen er beschikbaar zijn in de buurt van jouw gewenste locatie!

  • Zoekopdracht opslaan

Wil je up-to-date blijven van het nieuwste  woningaanbod bij Kamernet?

Sla dan je zoekopdrachten op! Als er een kamer, studio of appartement online komt, die voor jou relevant is, krijg je meteen een melding van ons binnen! Zo ben je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod en kun jij de eerste zijn die reageert.

  • Profiel

Zorg voor een goed, openbaar profiel! 

Op Kamernet kun je ervoor kiezen om je profiel zichtbaar te maken voor verhuurders en toekomstige huisgenoten. Zo kunnen zij jou ook benaderen voor een geschikte studentenkamer. Ook is het mogelijk om jouw Facebookprofiel aan jouw Kamernet Profiel te koppelen. Hierdoor kun je zien met wie je gemeenschappelijke vrienden en interesses hebt. Je kunt zelfs zien of je vrienden bent met de verhuurder of huisgenoot. Verder geven wij in percentages de volledigheid aan van jouw openbaar profiel. Zorg er dus voor dat dit 100% is. Dit kan door een pakkende titel en beschrijving over jezelf neer te zetten. Wel zo handig 🙂

  • App

Download de handige Kamernet app om altijd en overal het aanbod te kunnen bekijken.

Start de zoektocht bij Kamernet:

Door het ruime aanbod en de handige zoekfilters kun jij eenvoudig en snel jouw studentenkamer vinden. Wij controleren alle woningadvertenties voordat ze online worden geplaatst. Hierdoor kun jij veilig de zoektocht naar een studentenkamer starten bij Kamernet.

Kortom: Start je zoektocht naar een studentenkamer bij Kamernet.

Schrijf je alvast in → Zoek door het ruime aanbod -> reageer onbeperkt → ontmoet jouw toekomstige verhuurder of huisgenoten bij Kamernet studentenkamer


Binnenkort vinden de examens plaats! Ben jij al goed voorbereid? Of weet je niet zo goed hoe je je kunt voorbereiden? Geen zorgen! Stay up-to-date en lees het in onze volgende blog!

 

Jouw studentenleven begint bij Kamernet 🙂

Volg ons ook op: