Na een periode van intensief zoeken heb je (eindelijk) een nieuw stekje gevonden. Helaas geschiedt het verlaten van je oude kamer en betrekken van je nieuwe niet altijd op dezelfde dag. Soms moet je je oude kamer al eerder uit en volgt het probleem: waar laat je tussentijds je inboedel? Of wat dacht je van die buitenlandstage waar je zo lang naar uit hebt gekeken? Natuurlijk wil je jouw kamer aanhouden, maar om nou de volledige inboedel mee te verhuren aan je onderhuurder is ook niet prettig. Waar laat je tussentijds je inboedel?

PickupBox heeft hier wat op bedacht. Zij zorgen ervoor dat je geen busje hoeft te huren en slechts één keer in- en uit hoeft te laden.
PickupBox brengt de opslagruimte naar jouw adres. Je laat de inboedel in de box en die wordt in zijn geheel naar de opslaglocatie gereden. Verhuisd of terug van je studiereis? Je laat de PickupBox met opgeslagen inboedel weer op het gewenste adres retour bezorgen.

Je kunt op deze manier natuurlijk veel tijd besparen, maar ook geld. Een busje huren kost all-in al gauw € 100,- en dan heb je de opslag nog niet eens geregeld. Bij PickupBox krijg je een aantrekkelijke studentenkorting! Meer weten? Ga naar www.pickupbox.nl