Jammer genoeg wordt er van het kleinste kamertje van het huis niet zo vaak wat speciaals gemaakt. Dat terwijl je daar toch maar liefst 60 uur per jaar te vinden bent!

Eerst opfrissen!
Maak de pot schoon en zorg dat alles lekker fris gaat ruiken. Vergeet ook de spoelknop niet! Daar nestelen zich namelijk heel wat bacteriën! Haal ten slotte een dweiltje over de vloer en je toiletje is weer lekker fris!

Het echt pimpwerk
Van jouw WC gaan we een sjiek kakhuis maken! Bij winkels als Xenos kun je rond deze tijd bijvoorbeeld leuke plastic bloemenslingers kopen. Versier de randjes van plankjes, je deurposten of de plinten met deze bloemen. Wil je het helemaal gek maken? Je kunt ook plastic grasmatjes kopen met bloemetjes erin. Leg deze op de plankjes boven je toilet en maak het lekker zomers!

Voor als je veel vrienden hebt
Geen zin in kitsch maar meer zin in een gezellige familie WC? Hang je toilet dan vol met foto’s, concertkaartjes, kaarten, brieven etc. Zo heb je altijd wat te bekijken op je wc-tje en hoeven jij en je gasten zich niet te vervelen.

Het interactieve toilet
Veel mensen vinden het leuk om in jouw kleine hokje een persoonlijk berichtje achter te laten. Koop een potje schoolbordverf bij bijvoorbeeld Gamma om je wc-deur te pimpen! Verf je wc-deur mooi zwart en leg er een bakje met vrolijke krijtjes bij. Zo heb je altijd wat te lezen! Je kunt je vrienden ook vragen een post-it achter te laten met een leuke boodschap.

Het informatieve toilet
Zin om wat te lezen? Hang leuke bakken aan de muur met tijdschriften. Bij o.a. Ikea heb je goedkope en vooral leuke lectuurbakken die je heel handig aan de muur bevestigt. Zo heb je altijd wat te lezen tijdens je dagelijkse plasbeurt.

De finishing touch
Zorg ervoor dat je op je wc-tje genoeg opbergplekjes hebt. Bevestig boven de pot een plankje waar je vrolijke mandjes op zet. In deze mandjes kan je alle dingetjes kwijt die je eigenlijk liever niet wil zien als je zit te plassen. Verder kan je je hok gezellig maken met een toffe (zelfgemaakte) kalender, zeepjes, een lekkere luchtverfrisser, een toffe wc-borstel en ga zo maar door. Jouw nieuwe toilet zal zeker een onvergetelijke indruk maken bij je… poepende gasten!

Bron: https://www.sochicken.nl/leven/pimp_je_toilet.html