Ga jij binnenkort op kamers of ben jij al een tijdje gesetteld in jouw favoriete studentenstad? Dan ben jij vast en zeker vaak bezig met het zoeken naar nieuwe accessoires om jouw studentenkamer nog gezelliger te maken. Of misschien ben je wel hard op zoek naar een nieuwe mooie bank of bureau. Maar heb jij ooit nagedacht over het laminaat? Wij geven jou 3 tips om het laminaat in jouw studentenkamer studentproef te maken.

Kwaliteit voor een prijsje

Natuurlijk ben jij een expert in het zoeken naar het goedkoopste biertje op de donderavond. Maar weet jij ook het goedkoopste laminaat te scoren? Laminaat in jouw studentenkamer geeft een mooie moderne uitstraling en deze moet natuurlijk ook wel een beetje van goede kwaliteit zijn. Wat je kunt doen, is op internet te zoeken naar winkels die op dit moment kortingen hebben, bijvoorbeeld laminaat outlet Purmerend. Hierdoor heb jij toch een goedkope vloer van hoge kwaliteit.

Onderhoud

Nu je zo’n mooie vloer in jouw studentenkamer hebt gelegd, wil je natuurlijk ook wel dat deze mooi blijft. Dus mocht er nou een flesje bier omgaan wanneer jij de tafel weer eens voor bierpong gebruikt, maak natte plassen dan zo snel mogelijk droog. Deze zijn namelijk funest voor jouw laminaat. Voorkom krassen door jouw vloer regelmatig te stofzuigen met een zachte zuigmondborstel en reinig de vloer altijd met een vochtige doek en nooit een hele natte doek!

Isolatie

Meestal hoort bij de aankoop van laminaat ook een ondervloer. Een ondervloer wordt vaak onderschat je ziet het immers toch niet, maar je hoort en voelt de functie ervan vaak wel. Een ondervloer kan zorgen voor geluiddemping in de ruimte zelf en ook naar de onderburen. Zo kun je gerust jouw medestudenten uitnodigen voor jouw housewarming, zonder dat de buren aan hoeven te kloppen. Tevens kan een ondervloer zorgen voor stabiliteit, zorgt het voor een glad oppervlak en vangt het de oneffenheden op. Let hier dus ook op!

 

Is jouw studentenkamer al helemaal studentproef?