Het festival seizoen is aangebroken. Na maanden wachten is het zo ver: we kunnen allemaal weer onze innerlijke hippie loslaten en genieten van de beste muziek, vloeiende alcohol, warme zon, frisse lucht en goed gezelschap! Wat er nog meer gebeurt op festivals? Je ziet toch wel erg vaak dezelfde types! Kijk met ons mee en laat ons weten of je het eens bent met onze selectie!

1. De gladde jongens
Deze jongens hebben brede schouders, perfecte haartjes, gladde beentjes en een gevaarlijke blik. Hun motto? Showtime!

 

2. De ‘carnaval- is-het-hele-jaar-door’ mensen
Volledig verkleed als beestjes of met gekke accessoires – kan het hele jaar door volgens deze crew!

3. De diva
Deze dame heeft doorgaans weinig aan, maar wat ze aan heeft is strak om haar perfect afgetrainde lijf! Daarnaast heeft ze haar (slee)hakken aan is ze op jacht naar mooie mannen!

4. De queen/king of K.O.

Yes, elk jaar zijn ze weer te vinden hoor. De dronken mensen die toch te ver zijn gegaan en he-le-maal van de kaart zijn!

5. De groupie
Deze persoon staat vooraan de stage tijdens de optredens en kent de line-up en timetable uit z’n hoofd! Na het optreden direct achter de stage proberen toch een glimp van de artiest te vangen!

6. De muziekfanaat
Die persoon die niet danst, serieus kijkt, maar toch vooraan de crowd staat? Dat is natuurlijk de muziekfanaat! Deze persoon komt alleen voor de muziek en neemt dit natuurlijk onwijs serieus!

7. De verdwaalde 50-plusser
Forever young? Helemaal niets mis mee! Wij hebben juist bewondering voor deze jonge zielen die we op vrijwel elk festival zien!

8. De lopende apotheek
Lange jas? Geniepige blik? Verschijnt uit het niets? Hierbij stellen we je voor aan onze lopende apotheek! Alles wat je maar kan wensen – legaal of illegaal – kun je vinden bij deze persoon!

9. Degene die helemaal ‘koekwaus’ is
En dan nu het effect van de lopende apotheek

10. De festival-virgin
De lieverdjes die mama en papa weken hebben lopen kwellen, zodat ook zij kunnen genieten de sfeer. Tja, we zijn allemaal ergens begonnen!

11. De bloemenmeisjes
De vriendinnengroep met allemaal dezelfde – overdreven grote en kleurrijke – bloemen kransjes op hun hoofd.

12. De 3-halen-1-betalen crew
Nog een variatie binnen meidengroepen: meiden die allemaal hetzelfde truitje – soms ook in verschillende kleuren – aanhebben en lacherig rondlopen. Hoe aandoenlijk!

13. De munten-gier
Deze persoon aast op de gevallen muntjes bij de bar – misbruik maken van de situatie of super genie?

14. De crowd-killer
De over-enthousiaste boys die hun shirt na 3 moves uittrekken. Voordeel? Hello sixpack! Nadeel? Het over-enthousiaste gedans met bezwete lichamen is niet erg wenselijk voor de rest..

En, herken jij jezelf in deze types? Of missen wij er een paar? Laat het ons weten door HIER te reageren!

Bron beelden: Be The Rave; Pinterest; Instagram.