Vind jouw perfecte kamer nu nog sneller en eenvoudiger met sociale connecties van Kamernet. Sociale connecties zijn Kamernet gebruikers die in jouw Facebook netwerk zitten. Met meer dan 250.000 nieuwe profielen per jaar is de kans groot dat jij iemand kent die Kamernet al gebruikt! Binnen een week zijn er op Kamernet al ruim 650.000 (!) sociale connecties gemaakt. Dus kijk welke verhuurder/kamerzoeker jouw sociale connectie is en misschien ken jij je nieuwe huisgenoot al!

Een kamer zoeken kan wel eens een tijdrovende en inspannende bezigheid zijn. Het is ontzettend handig om jouw eigen netwerk aan het werk te zetten. Zo kan je bijvoorbeeld een bericht op Facebook plaatsen en vragen of jouw vrienden deze willen delen. Heel erg handig! Maar het probleem is vaak dat niet iedereen dit bericht deelt. Soms zullen mensen jouw bericht over het hoofd zien, of nemen ze niet de moeite om dit te delen.

Dat hebben wij opgelost! Met sociale connecties laten wij zien welke Kamernet gebruikers je via jouw Facebook vrienden. Hoe werkt het nu precies? Hieronder zie je een voorbeeld:

  • Manuel zoekt een kamer op Kamernet.
  • Angela is Manuel’s buurmeisje en zit ook op Kamernet.
  • Angela kent Ricardo van school.
  • Ricardo heeft een kamer te huur op Kamernet.
  • Ricardo en Manuel hebben Angela als gemeenschappelijke vriendin op Facebook en zijn daarom “Sociale Connecties” via Kamernet.
  • Sascha is Manuel’s ex.
  • Zij is de huidige vriendin van Ricardo.
  • Sascha zit niet op Kamernet en is daarom geen sociale connectie.

Waar?

Je sociale connecties kan je altijd vinden via het icoon:

 

 

Dit is zichtbaar op de volgende pagina’s op de website:

Ook vind je jouw sociale connecties terug in de Kamernet App

Koppelen met Facebook

Voor het gebruik van sociale connecties moeten je Facebook- en Kamernet account aan elkaar gekoppeld zijn. Daarnaast moet je een premium account bij Kamernet hebben.

Wil jij jouw sociale connecties bekijken? Klik snel op de link: https://kamernet.nl/myaccount en klik op “Connect met Facebook”!

Succes met jouw kamer zoektocht !