Hou jij van kunst, cultuur, dans, theater of muziek? De verfijnde student bestaat zeer zeker nog steeds, alleen zijn de kosten voor dit soort activiteiten vaak niet voor een studentenbudget. Daarnaast is de omgeving vaak erg stijfjes. Een leuk alternatief wat de elementen van kunst en cultuur combineert met overige interesses van studenten (lees: feesten), is het Studenten Kamer Festival met verschillende acts, concerten en voorstellingen in een klein formaat; namelijk studenten kamer formaat!

De derde editie van het Studenten Kamer Festival komt er namelijk weer aan. Van 3 februari tot en met 19 februari, zal op elke dag in een andere stad het Stukafest plaatsvinden. Het festival begint op 3 februari in Nijmegen en eindigt op 26 februari met evenementen in Leiden en Breda. Per stad wordt een aantal unieke studentenkamers omgebouwd tot podium voor bekende en onbekende muzikanten, dansers, dichters, kunstenaars, cabaretiers, dj’s en meer! Er zijn drie rondes van een half uur waardoor je van verschillende acts in verschillende kamers kunt genieten. De avond wordt geopend met een hapje en wordt afgesloten met een eindfeest voor alle bezoekers, artiesten en gastheren en -vrouwen.

De landelijke kick-off is vandaag, 2 februari 2014, in Amsterdam. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden en in CREA Amsterdam aansluiten. Je kunt de site checken voor meer informatie en je kunt daar ook kaartjes kopen.

Wat vind jij? Is Stukafest iets voor jou en waarom zou je gaan? Laat het ons weten in de comments hieronder of via onze Facebook-pagina!

Bron beelden: Stukafest