Helaas hebben wij in Nederland niet het geluk om het hele jaar door onze zomerse outfits aan te doen. Vandaar dat je nu al kunt nadenken over het begin van het aankomende collegejaar en je outfits! Waarom nu al? In de uitverkoop vind je de beste deals – vaak geschikt voor het najaar. Hier lees je direct wat je nodig hebt voor het aankomende collegejaar!

=
1. Basics
Een goede outfit bestaat uit een aantal goede basics. Zorg er wel voor dat deze van goede kwaliteit zijn – dan gaan ze het langste mee. Denk bijvoorbeeld aan een goed vest, hoodie, jeans en shirtjes. Door hier goed in te investeren, voorkom je een toekomstige kleding crisis. Waar kun je deze aanschaffen? Goede basics met een goede prijs/kwaliteit verhouding kun je vinden bij America Today!


2. Fancy kleren
Wellicht vind je fancy kleren helemaal niets – maar je kunt er niet omheen! Het is vrijwel gegarandeerd dat je een keer in het studiejaar een belangrijke presentatie moet geven, een gala hebt of een andere gelegenheid waarbij fancy kleren een must zijn. het is dat belangrijk dat er minimaal een goede blouse, blazer en nette schoenen in je kast te vinden zijn. Voor de dames geldt een goede LBD, mooi jasje en een paar fijne pumps. Voor zowel dames en heren kunnen terecht bij WE Fashion om deze items voor een redelijke prijs te kopen!

Pssst: we hebben een exclusieve kortingscode voor WE Fashion! Klik HIER om de korting te claimen!

 


3. Accessoires
Nu we de basics en de fancy kleren hebben behandeld, lijkt het ons slim om te kijken naar manieren om je outfit een boost te geven. Dit doe je natuurlijk met accessoires. Denk aan een opvallende ketting of een paar leuke armbanden als dame. Indien je strass-steentjes niet jouw ding zijn, kun je ook denken aan toffe gewoven kettingen en armbanden. Waar de heren minder keuze hebben, is het toch goed om een tof horloge aan te schaffen. Een minder prijzige keuze is bijvoorbeeld een toffe zonnebril. Voor elke outfit en smaak bestaat er wel een goede zonnebril – zowel voor dames als voor heren!


4. Sokken
Hou jij wel van een risico nemen? En neem jij het leven niet al te serieus? Ga dan experimenteren met sock fashion! Juist, dit betekent inderdaad experimenteren met je sokken. Iemand die dit bijvoorbeeld ook deed was Mr. Jarvis: de eerste jongen op aarde die besloot een enkele sok te verkopen. Je kunt kiezen uit verschillende patronen en kleuren en dus losse sokken kopen. Hoe het eruit ziet, kun je zien op de bovenstaande foto. Wat de sokken naast stylish ook handig maakt, is het feit dat elke sok een drukknop heeft. Waarvoor? Zodat de sokken niet kwijtraken in de was!


5. Tassen
Naast accessoires of sokken kun je je outfit ook een boost geven met een goede tas. Je kunt denken aan een mooie leren tas, handige canvas tas met print of leuke kleine (uitgaans)tasje. Wat je vooral niet moet vergeten is gewoon een goede tas voor al je zware boeken. Denk bijvoorbeeld aan een fijne Eastpak rugtas, die gaat toch jarenlang mee!


6. Schoenen
Schoenen voor september? Natuurlijk kun je je mooie loafers, sandalen of wedges aandoen wanneer je raced naar je colleges – maar denk ook aan je comfort? Een fijn paar All Stars, Vans of Nikes zijn altijd een goed idee voor je dagelijkse verplichtingen! Online kun je de beste deals krijgen, check bijvoorbeeld Front Runner online!