Een studentenhuis persoonlijk maken is soms best een klus. Je wilt niet veel investeren, maar wilt wel je ei kwijt in je interieur. Vaak heb je ook al niet veel ruimte. Wat kun je dan nog doen? Wat dacht je van je muren pimpen! Wij hebben de leukste ideeën op een rijtje gezet. O ja, ze zijn zowel budget- en oppervlakte vriendelijk ;-).

Meer inspiratie nodig? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Made.com, ontvang een wekelijkse dosis wooninspiratie en maak direct kans op een voucher van €250!

1. Wereldkaart aan de muur

 

Voor een paar tientjes kun je er een kopen, check e-bay voor leuke varienten voor een leuk prijsje!

2. Wandkleed

Niet een kleed op de grond, maar aan de muur. Check dit mooie kleed van MADE.com bijvoorbeeld, een leuke print maar wel rustig met kleuren!

3. Haakjes


Een ander praktisch idee is leuke haakjes aan de muur! Je kunt hoeden ophangen zoals op de foto, maar ook tasjes of andere accessoires. Zo heb je meteen meer bergruimte!

4. Plankjes aan de muur


 

Ook zo een functioneel idee: plankjes aan de muur. Wat zo leuk is aan plankjes, is dat je leuke accessoires kunt plaatsen op de muur. Je kunt o ok de opstelling omgooien of nieuwe leuke items kopen!

5. Muursticker

 

Deze muurstickers kun je online scoren voor een prikkie! Het zorgt meteen voor iets unieks in je woning. Ze zijn makkelijk te verwijderen, waardoor je het ook weer weg kan halen als je het zat bent!

6. Lijstjes en posters

Dit is toch wel echt de trend van nu: lijstjes en posters! Je kunt de overal online kopen. Van echte kunst van MADE.com tot posters die je zelf kunt laten drukken!

7. Schoolbordmuur

Dit is pas een leuk idee, vooral in je studentenhuis. Naast leuke berichtjes kunnen jullie op deze manier ook lijstjes, scores of kosten bijhouden! En een wereldkaart kun je dus ook tekenen ;-).

Wat vinden jullie van deze ideeën? Laat je mening achter in de comments! 

Ps. Ben jij gek op wooninspiratie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van MADE.com en maak kans op een waardebon t.w.v. 250 euro! Inschrijven doe je hier