Als er iets is waar je als student goed voor traint… dan is het wel in de kunst van het loungen, toch? En meer dan een goede bank, Netflix en een biertje heb je niet nodig? Wij helpen je graag op weg om het loungen ook buiten nog nét even wat stijlvoller te maken. En dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten.

Heb je een dakterras?

Heeft je studentenhuis een dakterras? Dan behoor je tot de gelukkigen bazen die een echte loungeset kunnen neerzetten. Dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten: voor iets meer dan 300 euro heb je al een loungesetje waar je heerlijk in kan hangen. Vergeet verder natuurlijk de barbecue niet. Want loungen doe je natuurlijk het allerbeste met je vrienden, een barbecue en de zon. Heb je een lange avond voor de boeg? Denk dan ook even aan een goede terrasheater.

Heb je alleen een balkon?

Dan past daar precies een relaxte schommelbank op, waarmee je met je date samen naar de horizon kunt kijken. Of kruip samen op een lounge ligbed, ook dat past precies op een klein balkonnetje. Lekkere dikke kussens, een goed wijntje, een paar lantaarntjes met kaarsen… meer heb je eigenlijk niet nodig. Wil je buiten lekker kunnen zitten? Een speciaal klein balkon tuinsetje in hippe kleuren is er al vanaf 100 euro. Bekijk alle tuinset aanbiedingen. Oja: en als je het snel koud hebt, dan kijk je ook even verder bij de windschermen. Want lekker uit de wind en in de zon zit je natuurlijk het allerbeste.

Kan je net een raam open zetten?

Zit je op budget en kan je net een raampje open zetten? Dan maak je er binnen gewoon het beste van. Bijvoorbeeld door hippe, goedkope tuinstoelen neer te zetten. Die zijn een stuk goedkoper vaak dan stoffen stoelen voor binnen en ze zijn tegenwoordig ook heel relaxed comfortabel. Je maakt ze extra leuk door een paar mooie kussens erop te gooien en ach, met het juiste drankje komt alles toch gewoon weer goed.