Veel Nederlandse studenten gebruiken er al één: een Iphone. De studenten staan ermee op en gaan ermee bed. De mobiele telefoon is onmisbaar geworden voor de Nederlandse student. Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk want de Iphone heeft alles wat je nodig hebt. Het is een computer, agenda, muziekspeler en niet te vergeten, je kan er ook nog mee bellen. Helaas is de prijs van de Iphone niet echt studentvriendelijk te noemen.

Vooral de wat nieuwere modellen zoals de Iphone 6 zijn niet goedkoop. De goedkoopste versie van de Iphone 6 kost namelijk 570 euro. Daar kan je makkelijk een maand huur van betalen of andere leuke dingen mee doen zoals een vakantie boeken. Gelukkig is er een goedkoper alternatief als je nog een Iphone nodig hebt maar niet genoeg geld hebt voor een nieuw toestel. Je kan er namelijk voor kiezen om een tweedehands Iphone aan te schaffen. Wil je weten waarom tweedehands Iphone dan een slimme keus is voor studenten? Lees dan snel verder, want in dit artikel ik je uitleggen wat de voordelen zijn van een tweedehands Iphone.

Nieuw Iphone (abonnement) bestellen is riskant

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom het bestellen van een nieuwe Iphone riskant kan zijn. Dan heb ik het niet over de aankoop van een nieuw toestel maar over het aansluiten van een Iphone abonnement bij een provider. Ten eerste zijn de maandelijkse kosten zeer vaak zeer hoog. Denk aan minimaal 40 euro per maand voor een redelijk abonnement. Daarnaast zit je vaak ook vast aan een contract van 2 jaar. Dit is zeer onhandig aangezien de student een grotere kans heeft om zijn nieuwe toestel kwijt te raken. Tijdens het uitgaan bijvoorbeeld.

Tweedehands Iphone goedkoper en van goede kwaliteit

Een tweedehands Iphone is vaak gereviseerd bij sommige telecomaanbieders. Dit betekent dat alles is gecheckt op mankementen en worden de slecht werkende onderdelen zelfs vervangen. Dus een gereviseerde tweedehands Iphone is vaak niet van nieuw te onderscheiden. Behalve de prijs dan, want die is niet nieuw. Je betaalt al gauw een paar honderd euro minder namelijk.

Mocht je na het lezen van dit artikel behoefte hebben aan een ‘’nieuw’’ model van de Iphone, zoals de Iphone 6? Dan je gemakkelijk een tweedehands iphone 6 online bestellen.  

Comments

comments