Huizenverhuurders in de regio Rotterdam die op zoek zijn naar maximaal rendement zouden kunnen overwegen hun stulp gemeubileerd te verhuren. De vraag naar gemeubileerde woningen groeit, blijkt uit cijfers over de Nederlandse huurmarkt.

De vraag naar dergelijke woningen is van oudsher groot in steden met veel expats, mensen die tijdelijk naar Nederland worden gezonden. In dat rijtje staat behalve Den Haag, Amsterdam en Delft tegenwoordig ook Rotterdam. Verhuurders die hun stulp met meubels verhuren kunnen daar in de Maasstad zo’n 16 euro per vierkante meter voor vangen, bijna 4 euro meer dan de prijs van een ‘kale’ vierkante meter.
Uit de cijfers, die afkomstig zijn van de brancheorganisaties VGM NL en NVM, blijkt dat een gestoffeerde woning huren in Rotterdam nog relatief goedkoop is. Amsterdam spant de kroon met prijzen rond de 23 euro per vierkante meter, gevolgd door Amstelveen (18,30 euro) en Den Haag (16,30 euro).
Nog een leegstaande kamer, studio of appartement? Via Kamernet ben je ‘m bliksemsnel kwijt. Plaat direct door verder te klikken!

 

Bron