Wat te doen op de meest warme en zonnige dag van de afgelopen paar maanden? Een gratis festival meepakken natuurlijk! Hou jij van eten, muziek, kunst, innovatie, techniek en wetenschap? A Day of Wonder is een kruisbestuiving van al deze onderwerpen en meer en beloofd wonderlijke dag te worden!

De Delftse TU campus transformeert op vrijdag 5 juni 2015 in een groot podium voor technologie, innovatie, muziek, kunst, spoken word, stand up science en een veelzijdige food line up!

Elke hoek van het festivalterrein zal je verwonderen; stap in een exoskeleton, ontdek hoe je kan scheuren op bio-ethanol, hoe een fietsframe groeit van bamboe en hoe je kleding maakt met een 3D printer. Giert de adrenaline na deze ontdekkingstocht nog door je lichaam? Rock dan door bij optredens van Jett Rebel, Jacqueline Govaert, Kovacs en Typhoon met zijn vrienden Benjamin Herman, Rico & A.R.T. Of laat je inspireren door (inter)nationale sprekers over de trends in de technologie. Verwonder je smaakpapillen met gekweekte tomaten op zilt, insectenbitterballen en gefrituurde sprinkhanen. Smul je liever van iets minder hightech food: strijk dan neer bij een van de tientallen mobiele keukens met hun fantastische maaltijden. Variërend van barbecuegerechten tot een spicy veggie wrap. A day of Wonder is dé ontmoetingsplek voor intellectuelen en nieuwsgierige geesten. Het festival is gratis toegankelijk.

A day of Wonder is het spectaculaire eindfeest van het International Festival of Technology, van 1 – 5 juni 2015.